Wilt u werk uitbesteden? Dan bent u bij Inclusief Gresbo aan het juiste adres!

Inclusief Gresbo is een veelzijdige dienstverlener op de Veluwe. Zo'n 900 enthousiaste medewerkers leveren een compleet dienstenpakket in de regio van Zwolle tot Amersfoort en daarbuiten. Vanuit onze rol als arbeidsmarkttoeleider worden onze werkbedrijven ingezet als leeromgeving, immers werken leer je door te werken.

De naam Inclusief Gresbo staat garant voor prima kwaliteit, een eerlijke prijs en duurzaamheid. Dit blijkt ook uit onze certificeringen. Onze diensten worden uitgevoerd door gespecialiseerde en professionele teams van vakbekwame mensen die flexibel inzetbaar zijn. Onze trouwe, en nog steeds groeiend aantal opdrachtgevers, weet de motivatie en vriendelijkheid van de medewerkers te waarderen.

Door samenwerking en partnerships met diverse bedrijven in de regio bieden we onze medewerkers een goede werkplek.

Sinds 1 januari 2017 is Proson in Ermelo onderdeel van Inclusief Gresbo. Proson is specialist in werkplekken voor mensen met een visuele beperking. Wij ondersteunen niet alleen bij het inrichten van werkplekken bij reguliere werkgevers, maar bieden ook een beschutte werkomgeving.

Catering

Op zoek naar een ruimte voor uw feest, symposium of congres? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

 

Elektromontage/ Assemblage

Voor toonaangevende opdrachtgevers doen onze medewerkers de assemblage, montage, kabel- en draadconfectie voor (elektrotechnische) producten (zowel eindproducten als onderdelen of deelfabricaten).

Groenvoorziening

Ons specialisme is het onderhoud van plantsoenen, tuinen, begraafplaatsen, bossen, bestratingen, tennisbanen, speeltoestellen en sportvelden.

 

 

Groepsdetachering

Bent u op zoek naar werkkrachten die snel bij u aan de slag gaan?

 

 

Post, postzegels en mailings

Inclusief Gresbo Post is er voor u. Wij bieden oplossingen en antwoorden op het gebied van post, mailings, digitalisering en pakketbezorging.

Eventuele klachten omtrent de postbezorging kunt u melden via: 0341-274246 of klantenservicepost@gresbo.nl

Schilderwerken

Inclusief Gresbo verzorgt alle vormen van schilderwerk, zowel binnen als buiten.

 

 

Schoonmaak

Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf met meer dan 150 prima goed opgeleide, gediplomeerde vakkrachten die in vaste teams voor u aan de slag gaan.

 

 

Verpakken Food/ Montage

De afdeling Verpakken/Montage is een betrouwbare schakel in de logistieke keten van veel bedrijven. Een team van gemotiveerde en vakbekwame krachten zorgt dat uw product op tijd bij uw klant geleverd kan worden.
De afgelopen jaren hebben wij ook het belangrijke IFS/Food-certificaat behaald.

 

 

Klik hier voor de algemene leveringsvoorwaarden van Inclusief Gresbo

Wij hebben de volgende certificeringen:

Inclusief
Gresbo

Inclusief
Gresbo Groen

Inclusief
Gresbo Food

Inclusief Gresbo Schoonmaak