De beste catering voor Ermelo en wijde omgeving

Hebt u een feestje te vieren? Een huwelijksjubileum of gewoon een gezellige party voor de hele familie? Zoekt u als bedrijf naar een broodjesservice of catering in Ermelo? Wilt u een symposium of congres houden mét catering in Ermelo? Bent u op zoek naar een vergaderfaciliteit met beamer? Gelukkig hebt u ons restaurant gevonden. Voor particulieren én bedrijven. U kunt uw feest of zakelijke bijeenkomst in ons gezellige restaurant houden. Een eigentijds en sfeervol restaurant, waar we 150 tot 250 personen kwijt kunnen, afhankelijk van de opstelling en indeling.

Meer dan alleen catering in Ermelo

Ons restaurant is een restaurant met een plus. We bieden vanuit de sfeervolle locatie niet alleen catering in Ermelo. We bieden er jongeren de kans hun Mbo-diploma voor de horeca te behalen. Zo draagt Proson, met iedereen die in Bon Appétit zijn feest of bijeenkomst organiseert, bij aan het maatschappelijke perspectief van anderen.

Wilt u weten wat voor uw familiefeest of zakelijke bijeenkomst de mogelijkheden zijn als het gaat om catering in Ermelo? Wilt u ons restaurant bekijken en met ons kennismaken? Van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Bel of mail naar Ashwin Kleine Deters 0341-498 546 of 06-46213539 of e-mail a.kleinedeters@proson.nl