Elektromontage/Assemblage

Voor toonaangevende opdrachtgevers uit verschillende branches doen onze medewerkers de assemblage, montage, kabel- en draadconfectie voor (elektrotechnische) producten (zowel eindproducten als onderdelen of deelfabricaten). Door mee te denken met onze opdrachtgevers en samen met hen te werken aan nieuwe ontwikkelingen helpen wij ondernemers twee belangrijke ambities te realiseren: slim ondernemen én werken met een arbeidsbeperking voor anderen mogelijk maken.  

Cruciale kwaliteit in elektrotechniek

Bekabeling, bedradingsets, draadbomen, computerconnectoren, soldeerverbindingen: het zijn cruciale onderdelen van elektrotechnische producten. Wij maken ze, of stellen ze samen. Dat scheelt efficiëntie in uw productieproces. Bovendien biedt het u een bijzondere garantie op kwaliteit in uw eindproduct en daarmee op tevreden klanten. Elk product dat wij samenstellen, wordt bij ons namelijk uitvoerig getest en gecontroleerd en voldoet aan de geldende normen. Tolerantie in de productie accepteren we niet. Daar kunt u uw voordeel mee doen. 

Voordeel

Onze producten worden wereldwijd gebruikt. Toonaangevende opdrachtgevers als Moba en ABB besteden een groot deel van de productie aan Proson uit. Dat Proson ook meedenkt in nieuwe ontwikkelingen is voor hun een grote pré. Zij willen niet alleen bijdragen aan sociaal ondernemerschap, zij willen ook verzekerd zijn van innovaties en producten die werken. Dat is hun eer, en die houden wij graag hoog. Bovendien biedt deze samenwerking de mogelijkheid om voordelig materialen in te kopen. Ons inkoopvoordeel loopt soms op tot 65 procent. Daar laten we u als opdrachtgever graag op mee liften.

Assemblage/Verpakken/Montage

Alles wat u wilt laten verpakken, assembleren of monteren kunt u over laten aan de montageafdeling van Proson. Van eenvoudige producten zoals verrassingspakketten met speelgoed en snoepgoed tot complexe producten als wandcontactdozen en waterfilters.
De circa 80 medewerkers van de afdeling montage verzorgen het onderdeel waar zij goed in zijn. Ze stellen samen, monteren, testen en verpakken. U krijgt het als kant-en-klaar pakket aangeleverd, klaar voor de volgende stap in uw proces. Een beter product kunt u zich niet wensen. 

Meer efficiëntie

Hoewel we geen opdracht uit de weg gaan, ligt ons specialisme duidelijk op het gebied van de elektrotechniek. We hebben veel technische knowhow én ervaring in huis en zijn gewend elk productieproces terug te brengen tot afzonderlijke stappen. Zo kunnen we u helpen met het  efficiënter maken van het productieproces en het verbeteren van het product.

Meer informatie

Overzicht van onze werkzaamheden, werkwijze, leveranciers en opdrachtgevers.

Overzicht van onze machines

Ontdek wat Proson voor u kan doen. Bel of mail ons gerust voor kennismaking of een informatief gesprek. Telefoon: 0341 - 498200 of mail info@proson.nl

 

 

In deze film is te zien hoe onze medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt werken aan de assemblage, montage, kabel- en draadconfectie van (elektrotechnische) producten. Dit doen wij o.a. voor onze opdrachtgever ABB. Dit doen wij voornamelijk op onze locatie in Ermelo, maar ook op onze locatie in Nunspeet worden deze activiteiten verricht.

 In deze korte film is ook te zien dat wij de transport en logistiek verzorgen.

Hieronder ook nog een korte impressie van de werkzaamheden