Schoonmaak

Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf met meer dan 150 prima goed opgeleide, gediplomeerde vakkrachten die in vaste teams voor u aan de slag gaan.

Naast een concurrerende prijs/kwaliteit verhouding is het vooral onze plezierige en persoonlijke stijl van samenwerken die ervoor zorgt dat onze klantenkring groeit en ons trouw blijft.

Ons werkterrein bevindt zich op de Veluwe, maar ook voor opdrachtgevers daarbuiten rijden we graag een stukje verder. Onze opdrachtgevers zijn o.a. de gemeenten Nijkerk, Elburg, Ermelo, Scholengemeenschap Groevenbeek en ROC Landstede.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan contact op met Jan van Dijk, telefoonnummer 0341-274200 of j.vandijk@gresbo.nl

Schoonmaakdiensten

  • Schoonmaakonderhoud
  • Glasbewassing
  • Opleveringsschoonmaak
  • Vloerenonderhoud
  • Tapijtreiniging
  • Sanitaire Service (totaalonderhoud, incl. aanvulling en beheer van handdoeken en disposables)

Drie gemeenten kiezen voor overdagschoonmaak van Inclusief Gresbo

Sinds september verzorgt Inclusief Gresbo de schoonmaak bij de gemeente Nijkerk. Dit is na Elburg en Ermelo de derde gemeente die bewust kiest voor Gresbo vanuit sociale aspecten. De reacties zijn lovend: uitstekende kwaliteit en het feit dat er overdag wordt schoongemaakt, is juist een voordeel. "Het feit dat ze overdag aan het werk zijn, zorgt voor contact met de medewerkers van de gemeente en zo voor waardering van het schoonmaakwerk", vindt Karin Visser, adviseur huisvesting en facilitaire zaken van de gemeente Nijkerk.

schoonmaak team Nijkerk