Verpakken Food/Montage

De afdeling Verpakken/Montage is een betrouwbare schakel in de logistieke keten van veel bedrijven. Een team van gemotiveerde en vakbekwame krachten zorgt dat uw product op tijd bij uw klant geleverd kan worden.
De afgelopen jaren hebben wij het belangrijke IFS/Food-certificaat behaald en nam het aandeel food-inpak toe met o.a. snoepgoed, chocola, worstjes en noten. Daarnaast verrichten onze mensen veel werk voor de doe-het-zelf markt en voor andere fabrikanten (o.a. fietsonderdelen). Wij kunnen grote volumes verwerken, verpakken, ompakken, krimpen, afvullen, herstellen etc. en beschikken over geavanceerde verpakkingsmachines en een goed geoutillieerd magazijn.

Technische montage

Wij verzorgen voor een groot aantal opdrachtgevers, waaronder het bedrijf Confed, de montage van meet- en regelkasten, schakelunits en draadbomen. Dit is slechts een greep uit de vele producten (halffabrikaten en eindproducten) die de afdeling Technische montage in elkaar kan zetten.

Het Amersfoortse bedrijf Confed is een belangrijke speler op de internationale markt voor elektronische apparatuur. Een groep Gresbo-medewerkers assembleert sinds een paar jaar de producten op de Confed-vestiging in Amersfoort. “De samenwerking heeft ons beide veel gebracht, vertelt Roel van de Beld, manager operations van Confed. “Een aantal medewerkers is bij uitstek geschikt voor dit werk. Ze leren hier een mooi vak en zijn echt goed in hun werk. Wij hebben er trouw en gemotiveerd personeel bij gekregen én we geven invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen”.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan contact op met Frits Bosch, 0341-274200 of f.bosch@gresbo.nl

Flexpools: aanpakkers die snel ontzorgen!

Bent u op zoek naar (tijdelijke) werkkrachten die snel bij u aan de slag gaan op werkzaamheden bij u op locatie te verrichten? Wij bieden met onze Flexpools tijdelijk extra capaciteit bij uw productie. Klik hier voor meer informatie.