• Header Inclusief Intervens 1 Ik zoek personeel

    Zoekt u personeel?

Heeft u onze werkkrachten al ontdekt?

Inclusief Intervens is een dynamisch en innovatief arbeidsbemiddelingsbedrijf op de Noord-Veluwe. Door onze betrokken en actieve benadering zorgen wij keer op keer voor een uitstekende match tussen werkgever en werknemer.

Wij begeleiden mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt (vanuit de sociale werkvoorziening (SW), WAO, WWB, WIA, ZW Arbo of Wajong-uitkering) naar zo regulier mogelijk werk en dus een beter toekomstperspectief.

Bent u op zoek naar een gemotiveerde en betrouwbare medewerker? Dan vinden wij de juiste kandidaat voor u. U kunt bij ons een individuele kracht inhuren of groepjes medewerkers, met of zonder begeleiding, bij u of bij ons op locatie en voor korte of lange tijd. Wij hebben honderden medewerkers aan het werk bij 250 bedrijven in de regio.

Met functiecreatie efficiënter ondernemen

Zijn uw medewerkers naast hun hoofdtaken veel bezig met bijtaken? Functiecreatie biedt uitkomst!

Subsidiecalculator

Bij het aannemen van nieuwe medewerkers kunt u mogelijk in aanmerking komen voor aantrekkelijke financiële voordelen. De online subsidiecalculator presenteert regelingen en subsidies voor een nieuwe medewerker of recent in dienst getreden. Naast de hoogte van de bedragen geeft de calculator achtergrondinformatie over de subsidies en regelingen en de te ondernemen acties.

Privacy- en klachtenreglement

Klik hier voor het privacy- en klachtenreglement van de Inclusief Groep.


Deel dit: