Bent u op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare medewerkers?
Dan moet u zijn bij Inclusief Intervens

Inclusief Intervens bemiddelt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Onze medewerkers zorgen door hun betrokken en actieve benadering keer op keer voor een match tussen mens en werk. Onze medewerkers hebben de vaardigheden om te werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op methodische en professionele wijze helpen zij kandidaten zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Zij begeleiden hen bij het vinden van een baan die bij ze past.

 

 

Ik ben werkgever

Bent u ook op zoek naar een gemotiveerde en betrouwbare medewerker? Dan vinden wij de juiste kandidaat voor u. U kunt bij ons een individuele kracht inhuren of groepjes medewerkers, met of zonder begeleiding, bij u of bij ons op locatie en voor korte of lange tijd.

Meer informatie over:

•           Individuele detachering

•           Groepsdetachering

•           Begeleiding op de werkplek

Ik ben werknemer

Bent je op zoek naar een passende baan? Wij helpen jou in het ‘screenen’ van jouw arbeidsvermogen, -potentie en arbeidsontwikkeling. Uitgangspunt bij onze dienstverlening is dat wij maatwerk leveren en methodisch werken.  

Meer informatie over:

•           Screening arbeidsmogelijkheden

•           Vergroten van sociale zelfredzaamheid

•           Werkfit maken

•           Sollicitatietraining en (Leer)werkplek

•           Ik zoek werk

Ik werk bij de gemeente/ UWV

Voor alle mensen die onder de Participatiewet vallen en van wie de verwachting is dat zij niet 100% van het wettelijk minimumloon kunnen verdienen bieden wij het Pluspakket aan.

Indien zij een Indicatie Banenafspraak hebben, vergroten deze mensen hun kansen op een betaalde baan.

Om bovenstaande op een methodische en professionele wijze te kunnen vormgeven, heeft Inclusief Intervens diverse professionals in dienst. Zij hebben de vaardigheden om met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te werken en worden hierin voortdurend getraind en bijgeschoold.

Participatiehuis Participatiehuis Leerlijnen / Academie Leerlijnen / Academie Baan Baan

 

  

Inclusief Intervens is onderdeel van Inclusief Groep. Inclusief Groep is zowel werkgever als arbeidsmarkttoeleider. Werken leer je door te werken is daarbij de visie van Inclusief Groep. Hoe de aanpak van Inclusief Groep werkt, is weergegeven in onderstaande folder. Natuurlijk kunnen wij u niet in deze folder exact laten zien wat wij doen en hoe we dit doen. Daarvoor is een gesprek nodig. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Met functiecreatie efficiƫnter ondernemen

Zijn uw medewerkers naast hun hoofdtaken veel bezig met bijtaken? Functiecreatie biedt uitkomst!

Subsidiecalculator

Bij het aannemen van nieuwe medewerkers kunt u mogelijk in aanmerking komen voor aantrekkelijke financiële voordelen. De online subsidiecalculator presenteert regelingen en subsidies voor nieuwe of recent in dienst getreden medewerkers. Naast de hoogte van de bedragen geeft de calculator achtergrondinformatie over de subsidies en regelingen en de te ondernemen acties.

Privacy- en klachtenreglement

Klik hier voor het privacy- en klachtenreglement van Inclusief Groep.