Begeleiding op de werkplek

Wij begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar passend werk. Zij zijn vaak extra gemotiveerd en kunnen een zeer waardevolle bijdrage leveren aan uw organisatie. Maar ze hebben vaak wel wat extra begeleiding nodig.

Daarvoor hebben wij gecertificeerde jobcoaches in dienst die ervoor zorgen dat de kandidaat een goede start kan maken en zich de werkprocessen snel eigen maakt. Vaak werkt de jobcoach zelf een tijdje mee op de werkvloer. Pas als de kandidaat naar volle tevredenheid functioneert binnen de organisatie, bouwen we de intensiteit van de begeleiding af.

Voor de werkgever blijft de jobcoach hét vaste aanspreekpunt die ervoor zorgt dat eventuele knelpunten worden opgelost. Daarmee helpen wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt niet alleen aan een baan, maar ook om die te behouden. Ook voor Wajongers die al bij een bedrijf werken maar toch nog begeleiding nodig hebben, regelen wij de aanvraag bij UWV en de uitvoering. 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Bel dan met 0341-565400 of mail naar info@intervens.nl