Partners

Wij zijn actief op zoek naar partners die met ons willen samenwerken om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een goede werkplek te bieden. Bent u net als wij van mening dat iedereen die wil werken het ook verdient om aan werk te komen, dan hebben wij een gemeenschappelijke drijfveer. 
 
Samenwerken met Inclusief Groep kan op veel manieren. Bijvoorbeeld door mensen via detachering een werkplek bij u te bieden, in groepsverband of individueel. Voor u heeft het voordelen om met ons samen te werken. Het geeft blijk van goed werkgeverschap en van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit verhoogt uw gunfactor als u meedoet met aanbestedingen of als u producten verkoopt aan andere ondernemers of consumenten. U kunt via ons medewerkers inlenen tegen concurrerende tarieven en met deskundige begeleiding.

Dus het is zeker de moeite waard om eens contact met ons op te nemen en te kijken naar de mogelijkheden. 

Een selectie van onze samenwerkingspartners

Inclusief Groep is lid van veel lokale netwerkorganisaties

Inclusief Groep brengt mensen in bedrijf

Inclusief Groep heeft een groot eigen werkgeversnetwerk van zo'n 800 bedrijven in de regio, waar onze mensen werken en waar wij zaken mee doen. Door onze goede contacten in het veld op allerlei niveaus (van consulent tot management) zorgen wij voor het vinden en/of creëren van passende werkplekken. Op de Noord Veluwe werken we steeds meer met UWV, gemeenten en werkgevers aan een gezamenlijke werkgeversdienstverlening.