Woensdag 25 januari mochten we weer de Praktijkklas CNS Nunspeet/Nuborgh Veluvine welkom heten bij Inclusief Groep in Nunspeet.

Al een aantal jaren komt de klas bij ons op bezoek om zo kennis te maken met de vele werksoorten die Inclusief Groep kan bieden.  Dit keer mochten ze meehelpen in ons bedrijfsrestaurant. Ook heeft een groepje geholpen bij de productie.

In twee kleine groepjes ging men aan het werk

De ene groep ging bij de unit Productie helpen om flesjes in elkaar  te zetten. Het flesje bestond uit drie onderdelen.  Vervolgens werden de flesjes in een doos gezet. Ook hebben ze een kijkje genomen op onze Food afdeling. Hier konden ze niet zelf meewerken, omdat hier allerlei eisen aan worden gesteld, maar het was wel leuk om te zien.

De andere groep werkte mee in het bedrijfsrestaurant. Ze hielpen mee om de lunch voor te bereiden, ze deden de afwas, maakten de tafels schoon etc.
Na de pauze werd er gewisseld.

Het was weer ontzettend leuk om deze leerlingen te mogen ontvangen. We hopen dat ze op deze manier een goed beeld krijgen van de vele werksoorten die er zijn. We zien uit naar het volgende bezoek!