MVO jaarverslag 2016
Inclusief Groep ziet Maatschappelijke Verantwoord Ondernemen (MVO) al jaren als een belangrijke kernwaarde van de organisatie. We laten dit zien in onze manier van werken. We houden ons op een gezonde en bedrijfsmatige manier bezig met mens en omgeving.

Portfolio Inclusief Groep 2016
De belangrijkste feitjes van Inclusief Groep over 2016

Nieuwsbrief Post
Gresbo Post blijft altijd bezig om de service en kwaliteit nog verder te verbeteren en om u maximaal te ontzorgen. Graag informeren wij u met deze nieuwsbrief over onze diensten en actuele zaken

Gemeentekrant: Schakel tussen mens & werk
Algemene informatie over de Inclusief Groep.

Bedrijfsfolder Gresbo
Informatie over onze diensten: Post/mailings, Schoonmaak, Schilderen, Groenvoorziening en Verpakken & Montage.

 

 

 

Bedrijfsfolder Intervens
Informatie over detachering en Begeleid werken.

Met functiecreatie efficiënter ondernemen
Zijn uw medewerkers naast hun hoofdtaken veel bezig met bijtaken? Functiecreatie biedt uitkomst!

Flexpools: aanpakkers die snel ontzorgen!
Bent u op zoek naar werkkrachten die snel bij u aan de slag gaan? Om werkzaamheden bij u op locatie te verrichten? Wij bieden tijdelijk extra capaciteit bij uw productie.

Uw betrouwbare partner in Food Verpakken
Inclusief Gresbo is al vele jaren actief in Food-verpakkings dienstverlening. Wij beschikken over een energiezuinige productiehal in Nunspeet, centraal gelegen in het land met een prima aansluiting op de snelwegen.

Een uniek regionaal postbedrijf met landelijke service.
Inclusief Gresbo Post is er voor u. Wij bieden oplossingen en antwoorden op het gebied van post, mailings en pakketbezorging.

Schilderwerken
Onze schilders staan bekend om hun vakmanschap.

Gresbo Groen, voor elk seizoen
De medewerkers van Inclusief Gresbo Groenvoorziening verzekeren u van een representatie groene omgeving.

Schoonmaak
Wij werken met meer dan 150 prima opgeleide SVS-gediplomeerde schoonmaakkrachten die in vaste teams voor u aan de slag gaan.

Werkmarkt bij het Participatiehuis Harderwijk op 21 september.

Volop 'werkbeleving' voor werkzoekenden en werkgevers. Mooie samenwerking tussen gemeenten, UWV en Inclusief Groep. #FactorWerkNV

Werkmarkt in Participatiehuis Harderwijk
Film van de werkmarkt in het Participatiehuis Harderwijk. Deze Werkmarkt is een samenwerking tussen UWV, gemeenten en Inclusief Groep en bedoeld om werkzoekenden en werkgevers bij elkaar te brengen.

Geslaagd Open Huis op 16 maart 2017
Op donderdag 16 maart 2017 stonden de deuren van de Inclusief Groep open om iedereen welkom te heten die een kijkje wilde nemen achter de schermen van één van de grootste werkgevers van de Veluwe. Met ruim 1500 bezoekers, was deze dag een groot succes.

Flexpool van Inclusief Groep
Bent u op zoek naar werkkrachten die snel bij u aan de slag gaan? Om werkzaamheden bij u op locatie te verrichten? Wij bieden met onze Flexpools tijdelijk extra capaciteit bij uw productie. Kijk voor meer informatie naar dit filmpje.

Inclusief Gresbo Post
Inclusief Gresbo Post is een full service postbedrijf met landelijke 24-uurs bezorging. Wij verzorgen diensten op het gebied van post & pakketbezorging, koeriersdiensten, digitaliseren, mailings, huis-aan-huis bezorging en het samenstellen van promo-pakketten.

Inclusief Groep Business Succes Award
Inclusief Groep branchewinnaar Sociale Ondernemingen bij De Succesfactor.


Deel dit: