We waren het al eerder van plan, maar door corona kon dit niet. Nu het weer mag en kan, willen we de deuren van Inclusief Groep wagenwijd open zetten. Iedereen is welkom en kan een kijkje komen nemen bij Inclusief Groep, het Werk- en Leerbedrijf op de Veluwe met meer dan 1.100 medewerkers in dienst.

U kan kennismaken met onze medewerkers die werkzaam zijn bij Post, Schoonmaak, Groen, Catering, Schilders, Elektromontage en Productie.

We laten u zien hoe wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleiden en ontwikkelen op de werkplek. Ook laten wij u zien hoe wij mensen begeleiden vanuit een uitkering naar een betaalde baan.

Wij doen dit niet alleen, maar werken daarbij samen met onze ketenpartners, gemeenten, zorginstellingen, onderwijs, UWV en heel veel ondernemers. Veel van onze samenwerkingspartners zullen ook aanwezig zijn tijdens dit Open Huis.

En natuurlijk is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en gezellig een hapje en drankje te nuttigen. Ook voor kinderen zijn er verschillende activiteiten. Dus noteer in uw agenda!

Wanneer?

woensdag 22 juni in Ermelo, Paul Krugerweg 43B
vrijdag 24 juni in Nunspeet, Industrieweg 47

U bent welkom tussen 14.30 uur en 19.30 uur