Zoals u heeft kunnen lezen in voorgaande nieuwsbrieven, worden bij ons aangemelde kandidaten begeleid naar een duurzame werkplek. Van instroom naar uitstroom, en indien nodig, doorstroom. Onze Sprintacademie in Ermelo is een essentieel onderdeel: daar matchen we kandidaten met vacatures.

Sinds enkele maanden werken we nauw samen met de uitzendbureaus BergWerk, Axxent en ActiefWerkt. Concreet betekent dit dat periodiek een uitzendbureau fysiek op locatie Ermelo aanwezig zal zijn om o.a. te matchen op vacatures. Door samen te werken worden activiteiten gebundeld.

Zo creëren we in de regio meer en intensievere contacten met (inclusieve) werkgevers. Door de samenwerking realiseren we meer vacature mogelijkheden voor onze kandidaten. Door een gezamenlijke inzet is het mogelijk om binnen een groepsgewijze aanpak, meer kandidaten te bedienen en een grotere doorstroom te genereren.

Binnen  de Sprintacademie starten we binnenkort ook met ons Werk Café. Dit is een plek waar ontmoetingen tussen kandidaten en werkgevers kunnen plaatsvinden, waar vacatures besproken worden etc.

Via LinkedIn heeft  BergWerk een leuk bericht gedeeld over deze samenwerking.