Al vele jaren heeft Inclusief Groep een unit Post. Inclusief Groep heeft besloten om met ingang van 1 juli 2023 alleen nog maar poststukken in opdracht van PostNL te bezorgen. Door dit besluit heeft Inclusief Groep de garantie dat onze medewerkers, die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, post kunnen blijven bezorgen.

Landelijk zien we een structureel krimpende postmarkt

Inclusief Groep bezorgt dagelijks poststukken voor veel bedrijven uit onze regio. De laatste jaren is het aantal poststukken sterk verminderd. Voor Inclusief Groep wordt het steeds meer een uitdaging om de medewerkers binnen de unit Post passend en voldoende werk te kunnen bieden.

Uitbreiding samenwerking met PostNL

PostNL is al jarenlang een strategische partner van Inclusief Groep. Medewerkers van Inclusief Groep bezorgen naast de post van onze klanten ook poststukken van PostNL. Dit doen wij naar tevredenheid van PostNL. PostNL ziet ons als een betrouwbare partner. Wij zijn in gesprek gegaan met PostNL om te onderzoeken of wij meer post voor hen konden bezorgen. Deze gesprekken hebben geleid tot een overeenkomst tussen PostNL en Inclusief Groep. Door deze overeenkomst kunnen wij onze medewerkers binnen de unit Post, werk garanderen voor een lange tijd.

Werkgarantie voor onze medewerkers

Werkgarantie en continuïteit voor onze medewerkers is het belangrijkste voor Inclusief Groep. Zoals gezegd biedt de overeenkomst tussen Inclusief Groep en PostNL voor langere tijd werk voor onze postbezorgers. Vandaar dat we vanaf 1 juli alleen nog maar poststukken in opdracht van PostNL bezorgen.

Dit besluit betekent ook dat dé VeluweZegel verdwijnt

Vanaf nu worden er geen VeluweZegels meer verkocht door Inclusief Groep.
Tot 1 juli 2023 zijn dé VeluweZegels nog wel gewoon te gebruiken. U kunt ze ook nog kopen bij de diverse verkooppunten in de regio.

Het bestaansrecht van Inclusief Groep is creëren van werkgelegenheid voor mensen die hulp en ondersteuning nodig hebben. En dat is wat we blijven doen!