Inclusief Groep was één van de genomineerden van de Veluwse Innovatieprijs van 1 juni dit jaar. Reden was dat Inclusief Groep technologie inzet, zodat medewerkers breder inzetbaar zijn en zich verder kunnen ontwikkelen. Helaas hebben we de prijs niet gewonnen, maar we zijn wel trots op het jury rapport!

De jury over Inclusief Groep:

Technologische innovatie als verbinding tussen de groep mensen die een afstand heeft én de arbeidsmarkt zelf. Mens en technologie verbinden is volgens Inclusief Groep geen taakverarming, sterker nog, het zorgt voor taakverrijking: door technologie worden medewerkers breder inzetbaar en kunnen zich verder ontwikkelen. De vakjury is onder de indruk van de innovatieve cultuur en de gedrevenheid om elke keer opnieuw te kijken naar wat wél mogelijk is om mensen met plezier te laten werken. Duurzaam ondernemen op een ander manier waardoor medewerkers niet uitzien naar het weekend, maar naar de maandag.

Al met al zijn we blij met deze nominatie. Het is een stimulans om verder in te zetten op een inclusieve arbeidsmarkt, waarbij de verbinding met ondernemers van essentieel belang is. Hieronder een kort filmpje waarin te zien is, hoe Inclusief Groep technologische innovatie inzet om medewerkers breder inzetbaar te maken en zich verder te kunnen ontwikkelen. Speciaal gemaakt voor de Veluwse Innovatieprijs.