Dinsdag 12 september  hadden we de eer om werkzoekenden een exclusief kijkje achter de schermen te geven bij Vrachtbaan en ’s Heeren Loo. Onder begeleiding van consulenten van gemeenten, UWV en Inclusief Groep zijn we met maar liefst 13 werkzoekenden op pad gegaan.

Enthousiasme was er in overvloed, zowel bij de werkzoekenden als bij de werkgevers.  De werkgevers waren verrast door de gemotiveerde en getalenteerde werkzoekenden die ze ontmoetten. De kandidaten waren oprecht blij dat ze een kijkje konden nemen achter de schermen bij deze bedrijven.

De resultaten mogen er ook zijn!

Bij Vrachtbaan hebben maar liefst 4 werkzoekenden hun visitekaartje met naam en telefoonnummer achtergelaten voor vervolggesprekken. Drie van hen hadden interesse in een carrière als vrachtwagenchauffeur en één wil graag de weg op als rijschoolinstructeur. Eén kandidaat verraste ons door aan te geven dat ze juist interesse had in een administratieve functie en solliciteerde zelfs ter plekke. Twee andere kandidaten overwegen nog hun opties.

Bij ’s Heeren Loo hebben 2 bezoekers interesse getoond in een vervolggesprek voor een leerwerkplek, terwijl 1 kandidaat graag haar urenopbouw in een vrijwilligersfunctie wil realiseren. Voor 3 anderen staat de deur nog open om te beslissen.

Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze fantastische middag!