Donderdag 22 april vond het webinar plaats van Inclusief Groep, met als onderwerp Werk en meedoen, een goed medicijn.
We kijken met een goed gevoel terug op een interessant webinar, waar we met elkaar hebben gesproken over de waarde van werk en hoe we samen kunnen zorgen voor een duurzaam inclusieve arbeidsmarkt.

Vanuit verschillende perspectieven werd dit onderwerp belicht, vanuit de ondernemer, vanuit de zorg en vanuit de politiek. Mooi om te ervaren dat we met z’n allen eigenlijk hetzelfde doel voor ogen hebben: mensen op weg helpen naar een baan!

Dat werk belangrijk is voor mensen, is door veel onderzoekers bewezen, maar in het filmpje van Marco die tijdens dit webinar te zien is, kunt u echt ervaren wat de waarde is van werk. Heeft u het webinar gemist? Dan kunt u het hier terugkijken.

Peter Hobbelen, CEO Confed Group,  Albert van Esterik, voorzitter Raad van Bestuur GGz Centraal, Henri Schuurman, directeur SIGHT Landscaping en Gert Jan van Noort, wethouder Gemeente Harderwijk,  hartelijk dank voor jullie bijdrage aan dit webinar.

Op 15 juni is ons volgende webinar. Dit webinar heeft als thema: Schaarste op de arbeidsmarkt, hoe lossen we dat samen op. Opgeven kan via onze website.