De week van 26 tot 30 oktober is het de Week van de 1000 Voorbeelden. In de regio Noord Veluwe gaan wij deze week langs werkgevers die ook in de huidige periode kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. Als dank ontvangen zij een heerlijke taart.

Boni Oldebroek is door Christèl Zeldenrust in het zonnetje gezet, omdat Reshan uit Eritrea met veel plezier in deze winkel aan het werk is als vakkenvuller. En Boni Oldebroek is niet de enige vestiging met mensen in dienst die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Ook de winkels in: Nunspeet, Elburg, ’t Harde, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk en Hooglanderveen hebben hun deuren en harten met veel succes open gesteld voor de diverse medewerkers.

Deze actie is tot stand is gekomen met de arbeidsmarktregio’s. De Veluwe valt binnen verschillende arbeidsmarktregio’s o.a. Factor Werk. Binnen de regio Noord Veluwe werken we met deze Arbeidsmarktregio’s samen. Samen met gemeenten, het ROC Landstede, UWV en het Veluwe Portaal werken we aan een eenduidige werkgeversdienstverlening op de Noord Veluwe.

Boni Oldebroek ontvangt van Christèl Zeldenrust een taart.

Reshan uit Eritrea met veel plezier aan het werk als vakkenvuller.