Henk Vrijdag (Inclusief Intervens) en Freddy Smit (gemeente Nunspeet) gingen met de taart naar Hajé hotels & restaurants in Nunspeet. Hajé hotels & restaurants heeft verschillende vestigingen in Nederland. In Nunspeet werken op dit moment meerdere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de keuken en bediening. Hajé zet zich in voor economische en maatschappelijke participatie van kwetsbare groepen mensen in de samenleving. Zij hebben aandacht voor mensen die moeilijk aan werk komen, zoals bijvoorbeeld mensen met een beperking of nieuwe Nederlanders.

Hajé Nunspeet staat open voor de “maatschappelijke uitdagingen”. Dit gebeurt in samenwerking met Inclusief Groep en de gemeente Nunspeet. Transparantie, vertrouwen en realiteit zijn hierin de basis ingrediënten.

De week van 26 tot 30 oktober is het de Week van de 1000 Voorbeelden. In de regio Noord Veluwe gaan wij deze week langs werkgevers die ook in de huidige periode kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. Als dank ontvangen zij een heerlijke taart.

Deze actie is tot stand is gekomen met de arbeidsmarktregio’s. De Veluwe valt binnen verschillende arbeidsmarktregio’s o.a. Factor Werk. Binnen de regio Noord Veluwe werken we met deze Arbeidsmarktregio’s samen. Samen met gemeenten, het ROC Landstede, UWV en het Veluwe Portaal werken we aan een eenduidige werkgeversdienstverlening op de Noord Veluwe.