De week van 26 tot 30 oktober is het de Week van de 1000 Voorbeelden. In de regio Noord Veluwe gaan wij deze week langs werkgevers die ook in de huidige periode kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. Als dank ontvangen zij een heerlijke taart.

De medewerkers van Kersten Hulpmiddelen in Nijkerk namen de taart gretig in ontvangst. Mieke Wijnen, projectleider Social Return van Kersten, vertelt: ‘Het is altijd mooi om waar nodig elkaar te versterken. Het stukje samenwerking dat we al vanaf 2012 hebben, is in ieder geval een uitstekend voorbeeld van duurzame inzetbaarheid en het aansluiten op lange termijn mogelijkheden. Dat is waar de dag van de 1000 voorbeelden voor staat. De banner die sinds een paar maanden voor het pand van Inclusief Groep staat, is daar ook een mooi voorbeeld van.’

Deze actie is tot stand is gekomen met de arbeidsmarktregio’s. De Veluwe valt binnen verschillende arbeidsmarktregio’s o.a. Factor Werk. Binnen de regio Noord Veluwe werken we met deze Arbeidsmarktregio’s samen. Samen met gemeenten, het ROC Landstede, UWV en het Veluwe Portaal werken we aan een eenduidige werkgeversdienstverlening op de Noord Veluwe.

De medewerkers bij Kersten

Banner bij Inclusief Groep van Kersten: mooie uiting van de samenwerking