Hét Werk- en Leerbedrijf

Werken bij Inclusief Groep betekent dat je onderdeel bent van een vooruitstrevende en nieuwsgierige groep mensen. Je draagt bij aan een inclusieve samenleving. Een samenleving waarin iedereen kans heeft op werk en zich kan ontwikkelen. Werken en ontwikkelen gaat binnen Inclusief Groep hand in hand.

We zijn arbeidsmarkttoeleider en productiebedrijf en die twee zijn niet te ontkoppelen omdat mensen zich werkende weg ontwikkelen. We hechten daarom niet meer aan de afzonderlijke namen en labels voor onze productie- en re-integratiebedrijven. Vanuit onze visie is Inclusief Groep een geïntegreerd Werk- en Leerbedrijf geworden. Daarom doen we in 2022 al onze activiteiten vanuit één BV en onder de mooiste naam die denkbaar is voor een Werk- en Leerbedrijf: Inclusief Groep.

Als werkgever heeft Inclusief Groep ruim 1.000 mensen in dienst. Zo’n 90% van ons productiepersoneel heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Een deel van onze medewerkers is in dienst van onze eigen werkbedrijven zoals Groen, Post, Schoonmaak, Productie, Elektromontage. Een ander deel is gedetacheerd bij externe werkgevers. Inclusief Groep is ook arbeidsmarkttoeleider.

Vanuit deze rol worden onze werkbedrijven ingezet als leeromgeving, want werken leer je door te werken!

Waarom werken bij Inclusief Groep?

Als professional bij Inclusief Groep maak je onderdeel uit van een enthousiast team. Met elkaar werk je aan een samenleving waarin iedereen kans heeft op werk en zich kan ontwikkelen. Benieuwd naar wat Inclusief Groep voor jou als professional kan betekenen? Bekijk hieronder alle vacatures.

Niet gevonden wat je zoekt? Klik op ‘open sollicitatie’ en upload je cv en motivatiebrief.

De Inclusief Groep heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden:

  • Eindejaarsuitkering
  • Pensioenregeling
  • Mogelijkheden voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.
  • Voordelig sporten via bedrijfsfitness bij veel sportscholen.
  • Korting op je zorgverzekering.

Wil je meer weten over hoe wij mensen begeleiden naar werk? Bekijk dan deze film over de Kortste route naar werk.

Reguliere vacatures

Vacatures voor kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt

Wil je werken, maar lukt het niet om zelf aan de slag te gaan?
Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende route richting (betaalde) arbeid.

Telefoon: 0341 – 565 400
Email: aanmeldingen@inclusiefgroep.nl

Doelgroep vacatures

Over ons

Als werkgever heeft Inclusief Groep ruim 1.000 medewerkers in dienst. Zo’n 90% van onze productiemedewerkers heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Een deel hiervan
is in dienst van onze eigen werkbedrijven zoals Groen, Post, Schoonmaak, Productie en Elektromontage. Een ander deel is gedetacheerd bij externe werkgevers. Inclusief
Groep is ook arbeidsmarkttoeleider. Vanuit deze rol worden onze werkbedrijven ingezet als leeromgeving, want werken leer je door te werken!

Wil je meer weten over hoewij mensen begeleiden naar werk? Bekijk dan de film over de Kortste route naar werk.

Wil je nóg meer informatie over ons mooie bedrijf? Druk dan op de knop ‘over ons’