Hét Werk- en Leerbedrijf

Werken en ontwikkelen gaat binnen Inclusief Groep hand in hand. We zijn arbeidsmarkttoeleider en productiebedrijf en die twee zijn niet te ontkoppelen omdat mensen zich werkende weg ontwikkelen. We hechten daarom niet meer aan de afzonderlijke namen en labels voor onze productie- en re-integratiebedrijven. Vanuit onze visie is Inclusief Groep een geïntegreerd Werk- en Leerbedrijf geworden. Daarom doen we in 2022 al onze activiteiten vanuit één BV en onder de mooiste naam die denkbaar is voor een Werk- en Leerbedrijf: Inclusief Groep.

Als werkgever heeft Inclusief Groep ruim 1.200 mensen in dienst. Zo’n 90% van ons productiepersoneel heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Een deel van onze medewerkers is in dienst van onze eigen werkbedrijven zoals Groen, Post, Schoonmaak, Productie, Elektromontage. Een ander deel is gedetacheerd bij externe werkgevers. Inclusief Groep is ook arbeidsmarkttoeleider. Vanuit deze rol worden onze werkbedrijven ingezet als leeromgeving, want werken leer je door te werken!

Waarom werken bij Inclusief Groep?
De Inclusief Groep heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden:

  • Eindejaarsuitkering
  • Pensioenregeling
  • Mogelijkheden voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.
  • Voordelig sporten via bedrijfsfitness bij veel sportscholen.
  • Korting op je zorgverzekering.

Wil je meer weten over hoe wij mensen begeleiden naar werk? Bekijk dan deze film over de Kortste route naar werk.

Vacatures voor kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt

Wil je werken, maar lukt het niet om zelf aan de slag te gaan, neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende route richting (betaalde) arbeid.

Telefoon: 0341 – 565 400
Email: aanmeldingen@inclusiefgroep.nl

Klik hier om onze vacatures, voor doelgroepen, te bekijken.

Wil je meer over onze organisatie te weten komen?
Druk op de knop ‘over ons’