Bij Inclusief Groep staat het helpen van mensen op weg naar werk centraal. We bieden ondersteuning aan kandidaten bij hun zoektocht naar werk. Ook is Inclusief Groep werkgever voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze mensen verrichten betaalde arbeid, zowel op locatie bij Inclusief Groep als elders, in opdracht van verschillende werkgevers.

Belang van samenwerking met werkgevers

Om mensen aan geschikte werkplekken te helpen, hebben onze collega’s regelmatig contact met werkgevers. We bespreken vacatures, mogelijke toekomstige plaatsingen en bekijken hoe bestaande vacatures kunnen worden aangepast om ze geschikter te maken voor onze kandidaten. Bovendien zorgen we voor goede banden met werkgevers door deel te nemen aan diverse netwerk- en bedrijfsbijeenkomsten. Hierdoor hebben onze professionals een goed inzicht in de lokale arbeidsmarkt.

Advies en dienstverlening voor werkgevers

Onze professionals bij Inclusief Groep kunnen werkgevers adviseren over alle beschikbare mogelijkheden, waaronder subsidies en begeleidingsopties.

Regionale samenwerking en evenementen

We werken samen met verschillende arbeidsmarktregio’s om onze dienstverlening af te stemmen op regionale afspraken. We zijn actief betrokken bij regionale evenementen zoals Open Deuren Dagen (zie ook artikel over de succesvolle middag op 12 september) en het Sociaal Ondernemen Werkt-event op 9 november bij Congrescentrum B&I in Harderwijk.  Heeft u zich trouwens al opgegeven hiervoor? Dat kan door hier te klikken.

Evenementen georganiseerd door Inclusief Groep

Daarnaast organiseren we regelmatig bijeenkomsten om werkgevers te informeren over belangrijke onderwerpen. Zo organiseren we op dinsdag 28 november van 07.30 tot 09.30 uur een Ondernemersontbijt in het kader van de maand van de 1000 voorbeelden op onze locatie in Ermelo. En op 4 oktober is er een Open Werk Café.  Dit is een mooie kans voor werkzoekenden om op een laagdrempelige manier in contact te komen met geselecteerde werkgevers. Inclusief Groep kan helpen om te zien of er een goede match mogelijk is. Ook werken we samen met uitzendbureaus om de kansen te vergroten. Deze keer is het Open Werk Café bij het uitzendbureau Actief Werkt in Nunspeet. Zie ook het artikel verder op in deze nieuwsbrief.

Uitgebreid netwerk voor passend werk

Naast de genoemde activiteiten beschikt Inclusief Groep over een uitgebreid netwerk van werkgevers en opdrachtgevers. Samen kunnen we onze medewerkers voorzien van passend werk. We blijven onderzoeken welke werkzaamheden en werkgevers het beste aansluiten bij de vaardigheden van onze medewerkers.

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op.