Inclusief Groep begeleidt kandidaten naar werk. Via instroom in het Arbeidsonderzoekscentrum, eventuele doorstroom binnen één van de academies van Inclusief Groep, naar uitstroom naar werk.

Enkele plaatsingen hieronder uitgelicht:

Bij Cultuurkust is een medewerker algemene ondersteuning gestart. Best even wennen, want deze medewerker heeft sinds 2016 geen betaalde baan meer gehad. Gelukkig krijgt zij alle tijd en medewerking vanuit Cultuurkust.

CamasIT uit Harderwijk heeft in 2022 een ICT-programma aangeboden aan statushouders onder de noemer ‘De Toekomstacademie’. Klik hier voor het nieuwsbericht wat eerder is gepubliceerd over De Toekomstacademie van CamasIT.

Suhail uit Zeewolde heeft na een leerwerkperiode van 9 maanden bij CamasIT nu een jaarcontract gekregen, met een mooi salaris én een duurzaam toekomstperspectief.

Bij de Orthopedische Praktijk Ermelo is in het kader van SROI (Social Return On Investment) een medewerker digitalisering gestart.

LeerWerktraject KDV (werken in de kinderopvang)

Vanuit de Arbeidsmarktregio FactorWerk is een project gestart voor het werven van personeel voor de kinderopvang. Binnen dit project wordt o.a. voorzien in een verkorte leerlijn om te kunnen werken in de kinderopvang. Leuk om te benoemen, is dat vanuit de bemiddeling van Inclusief Groep een kandidaat is gestart met een stageplek. Zij is ook gestart met een passende opleiding. Hopelijk volgt hierna een plek in de kinderopvang.